RosenHanden3a

Introductieaanbod rosenwerk: 3 rosensessies voor € 90,-

Wijnbloesem1b

Disclaimer: ik ben geen arts en raad aan bij fysieke en/of psychische problemen altijd een arts te raadplegen en advies op te volgen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw klachten en welzijn. Aangeboden methodes dienen enkel ter ondersteuning en niet ter genezing.

Hands on Healing is een zachte aandachtsvolle manier van het lichaam en de energie aanraken.

Er zijn plekken in het lichaam waar we wel willen ontspannen maar het lukt niet echt.

Hands on healing is direct op het lichaam en op de huid en spierspanning, energie en adem zijn leidraad. Die laten zien waar we vasthouden en minder beweeglijk zijn.

Vaak plekken waar we (onbewust) ervaringen/gevoelens vasthouden die te veel waren om te ervaren. Als iets 'te veel' is dan 'spannen we de spieren en houden de adem in' en de energie stroomt niet meer gemakkelijk. Dat hoeven niet enkel 'grote' gebeurtenissen te zijn in ons leven. Het kan heel goed een opeenstapeling zijn. Soms kunnen we goed reageren op iets wat op ons af komt en weer ontspannen en soms is er een inhouden en aanspannen.
We rechten de rug nog eens, trekken de schouders iets op, spannen het bekken, ademen iets minder, het zijn voorbeelden hoe we ons staande houden.

Dat beperkt echter ook want spanning geeft minder beweeglijkheid en vaak zijn ook gevoelens als vreugde, liefde, vitaliteit en compassie minder beschikbaar en dat is jammer.

Hands on Healing: het lichaam aanraken, het innerlijk bereiken, ont-dekken en ont-spannen.

De wijze van aanraken in combinatie met waar nodig in beweging brengen van energie, maakt het mogelijk in een diepe emotionele en lichamelijke ontspanning te komen.
Je kan als het ware diep in jezelf zinken.

Ik ben er niet op uit om iets te manipuleren of te pushen. Contact maken, 'luisteren met de handen' en 'zijn met wat daar is'. Het lichaam heeft zijn eigen ritme. Het is die benadering die maakt dat er ontspanning plaats vind en er weer adem komt.

In een hands on healing kunnen verborgen gevoelens vrij komen en opnieuw ontdekt. Dialoog is onderdeel en we kunnen meedelen wat waargenomen en gevoeld wordt. Zo kunnen woorden de sessie verdiepen.

Wat er kan gebeuren:

Ontspanning.
Verharde plekken kunnen zacht worden.
De adem kan zijn natuurlijke ritme en diepte vinden.
We kunnen beweeglijker worden en ons lekkerder voelen in ons vel
Met meer vertrouwen in het leven staan.
Uit het denken komen, in het lichaam.
Er kan oxytocine vrij komen waardoor we ons kalmer en vrediger voelen.


Kosten: € 75,- (60 min.)

Rosen Handen 3
_MG_3583

 

Hands on Healing:

Op een veilige directe manier het lichaam aanraken, uit het hoofd komen en in het lichaam.

Ontspannen.

Lichaam

Webdesign & Photography Co Steenbergen©

Introductie

Persoon

Contact

Links

Nieuw

Lichaam

Energie

Systeem

Co Steenbergen - Coach - Energie - Lichaam - Systeem