RosenHanden3a

Introductieaanbod rosenwerk: 3 rosensessies voor € 90,-

Wijnbloesem1b

Disclaimer: ik ben geen arts en raad aan bij fysieke en/of psychische problemen altijd een arts te raadplegen en advies op te volgen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw klachten en welzijn. Aangeboden methodes dienen enkel ter ondersteuning en niet ter genezing.

Systeem: Individuele Familie en Werk Opstellingen.

In een familieopstelling kan de verborgen dynamiek in een familie zichtbaar worden.

We hebben allemaal ouders en familie. Gebeurtenissen en patronen in het familiesysteem hebben vaak grote invloed op hoe we in het leven staan, hoe we relaties ervaren, op ons handelen en verhouden.

We volgen vaak onbewust de patronen die in een familie gelden en dat kan verwarring kan geven in ons eigen leven en we zijn soms onbewust 'verstrikt' met ander(en) in het familiesysteem.

Een opstelling kan die verborgen dynamiek zichtbaar maken. We kunnen dan zien en voelen hoe we in de familie staan, wie welke plaats in neemt, hoe we ons verhouden met de anderen en ons erover voelen. Dat kan  verhelderend en helend zijn. En er kan een nieuwe beweging ontstaan, ergens naartoe.....

Vaak verzoenend, liefdevol, een toestemmen met hoe het is, ook wanneer het niet helemaal klopt met een 'ideaal' familieplaatje.

Ook in het werk zijn we deel van een systeem en ook daar is vaak deels verborgen dynamiek.
Ook werksituaties kunnen worden opgesteld.

In een individuele opstelling hebben we een kort gesprek en daarna leg je zelf chablonen neer op de grond die het systeem vertegenwoordigen. Ik test dan de posities en we hebben er dialoog over. Bewegingen worden vanzelf zichtbaar en voelbaar. Soms sta je zelf even op een positie om te ervaren hoe dat is.


Kosten: € 75,- (60 min.)

_MG_2055
_MG_3583

Systeem

Webdesign & Photography Co Steenbergen©


Systeem:

Individuele Familie Opstellingen.

In een opstelling wordt de verborgen dynamiek zichtbaar in een familie systeem. Zo kunnen we zien en ervaren hoe we in de familie staan.
 

Introductie

Persoon

Contact

Links

Nieuw

Lichaam

Energie

Systeem

Co Steenbergen - Coach - Energie - Lichaam - Systeem